Reisverslag


Fietsdag 4 | Londerzeel - Denderhoutem (41.5km)

Na een dag rust in Londerzeel was het weer aangenaam om op de fiets te zitten.  Even buiten Londerzeel pakten we de Leierkensroute op. Dit is een oud tracé van een spoorbaan die in 1876 werd aangelegd om Antwerpen te verbinden met Noord-Frankrijk en de kanaalhavens. Het landschap veranderde geleidelijk van vlak naar lichtglooiend en bracht ons in Aalst waar we weer een nieuwe stempel kregen voor ons Jacobsboekje. Na Aals volgden we de meanderende loop van rivier de Dender. 

Lees meer »

Fietsdag 2 | Postel-Herentals (36km)

Na een warme en wat onwennige nacht aten we een stevig ontbijt bij de paters. De muggen hadden vooral bij Luus en Phileine flink huis gehouden die ieder meer dan 25 muggenbeten hadden opgelopen. Desondanks stapten we op de fiets voor onze tweede fietsdag. Het beloofde een warme dag te worden met een zomerse temperatuur van 33 graden! We volgende op dit traject de knooppunten om uiteindelijk een dag later in Viersel de St. Jacobsroute weer op te pakken.

Lees meer »

Fietsdag 1 | Oisterwijk-Postel (43km)

We zijn vertrokken! Familie en vrienden stonden met toeters en camera's klaar om ons uit te zwaaien. Na 1 kilometer kwam Luus erachter dat ze haar Minnie Mouse oren was vergeten. Wat een geluk dat we naar Disneyland Parijs gaan.....   

Lees meer »